Potrebujeme na cesto:
500 g maslových sušienok
200 g práškového cukru
1 KL vanilkového cukru
250 ml plnotučného slovenského mlieka s
SK OVÁLOM 40 g kakaa
Potrebujeme na krém:
250 g práškového cukru
100 g strúhaného kokosu
200 g malín
Postup:
Maslové sušienky rozdrvíme na prach, presypeme do väčšej misky, pridáme kakao a cukor a premiešame. Do zmesi pridáme extrakt, po troškách prilievame mlieko a rukami spracovávame do cesta. Mlieko pridávame, až kým sa nám cesto nespojí do bochníka a neodliepa od misky. Pripravené cesto zabalíme do fólie a odložíme do chladničky. Medzitým si pripravíme krém, vyšľahaním zmäknutého masla s cukru. Prisypeme kokos a znovu vyšľaháme. Cesto rozdelíme na dve polovice, aby sa nám lepšie s ním pracovalo. Pracovnú dosku posypeme kokosom a cesto pomaly rozvaľkáme do tvaru štvorca na hrúbku 0,5 cm. Cesto potrieme kokosovým krémom, navrch pridáme maliny a pomaly zrolujeme do rolády. Povrch posypeme kokosom, odložíme do chladničky na aspoň 2 hodiny a podávame.