obrazok zahlavie

Nepečený tvarohový krémeš

Potrebujeme:
4 balenia keksíkov
1100 ml slovenského mlieka
300 g slovenského tvarohu
50 g cukru
2 balenia Zlatého klasu
práškový cukor
vajce
250 g slovenského masla
2 žĺtky

Postup:
Keksy si uložíme na plech v počte 6 krát 4 kusy. Následne z 1 l slovenského mlieka, práškového cukru a Zlatého klasu uvaríme puding, do ktorého zapracujeme dva žĺtky. Hotový puding necháme vychladnúť. Vmiešame do neho slovenské maslo vyšľahané s práškovým cukrom. Krém rozmixujeme a natierame na keksy. Zakryjeme ďalšou vrstvou keksíkov. Vo zvyšnom mlieku rozmiešame slovenský tvaroh a cukor. Tvarohovú vrstvu rovnomerne natrieme na vrstvu keksov. Tvarohovú vrstvu zakryjeme poslednou vrstvou keksov. Cez noc necháme stuhnúť v chladničke.