Potrebujeme:
pravú alebo falošnú hovädziu sviečkovicu
cibuľu
kyslé uhorky
3 PL plnotučnej horčice
5 PL kečupu
1 PL worcesterskej omáčky
1 PL hladkej múky
soľ
mleté čierne korenie
olej
slovenská smotana na šľahanie
ryžu
hranolky
Postup:
Cibuľu ošúpeme, nakrájame nadrobno a opečieme dosklovita na hlbšej panvici. Pridáme na rezančeky nakrájané hovädzie mäso a dusíme takmer domäkka. Podlejeme vodou v prípade potreby. Pridáme horčicu, kečup a nakrájané uhorky. Podusíme, pridáme hladkú múku a premiešame. Prilejeme slovenskú smotanu na šľahanie a necháme krátko prejsť varom. Osolíme, okoreníme a dochutíme worcesterskou omáčkou. Podávame s ryžou a hranolkami.