Na cesto potrebujeme:
190 g cukru
190 g hladkej múky
3 vajcia
75 ml oleja
75 ml teplej vody
kakao
1 balenie kypriaceho prášku
Na krém potrebujeme:
250 g slovenského masla
500 g slovenského tvarohu
200 g práškového cukru
Na želé potrebujeme:
2 balenia vanilkového pudingu
700 ml pomarančovej alebo inej ovocnej šťavy podľa chuti
cukor podľa chuti
Postup:
Žĺtky s cukrom, olejom a teplou vodou vymiešame v mixéri do peny. Vylejeme do misy, pridáme múku, kypriaci prášok a kakao. Z bielkov vyšľaháme tuhý sneh. Pridáme do cesta. Cesto pečieme na plechu vystlanom papierom na pečenie v rúre predhriatej na 180 °C približne 25 minút. Pripravíme si krém tak, že zmäknuté slovenské maslo vymiešame s práškovým cukrom do peny. Pridáme slovenský tvaroh, dohladka vymiešame a navrstvíme na vychladnutý plát cesta. Puding vymiešame s pomarančovou šťavou a necháme prejsť varom. Necháme vychladnúť a vylejeme na krém. Hotové rezy necháme stuhnúť v chladničke.